ECOMAAIERS.BE

Winteronderhoud Robotmaaiers

Als uw gras éindelijk even stopt met groeien tijdens de Winter, is het tijd om uw Robotmaaier klaar te maken voor zijn welverdiende Winterslaap en zijn winteronderhoud. Laat deze zeker nog volledig opladen voor u hem enkele maanden weg steekt, dat komt de batterij zeker ten goede.

Nu de Robotmaaier het ganse seizoen heeft gemaaid, verdient deze wel een deftig onderhoud. Meer zelfs, het is ten zeerste aan te raden! Breng uw Robotmaaier binnen bij het serviceteam van Ecomaaiers tijdens de Winter, zodat deze terug scherp staat in de Lente.

Tijdens zo’n jaarlijks Winteronderhoud voorzien wij een volledige reiniging, controle op slijtage, eventuele vervanging van noodzakelijke onderdelen en indien nodig een software-update. Om de drie jaar is het overigens aan te raden om alle dichtingen en laadcontacten even te bekijken en indien nodig te vervangen, zodat de Robotmaaier waterdicht blijft en u grote kosten te snel af bent.

Om het kort te zeggen is een winteronderhoud van uw Robotmaaier dus écht wel aan te raden als u er jarenlang plezier van wenst zonder dat er grote kosten bij komen kijken.

Zo, nu is uw Robotmaaier klaar voor zijn Winterslaap. Bij de eerste groei van het gras in de lente kan u met een gerust hart uw ecologische grasmaaier terug in gebruik nemen. Let er wel op om deze tijdens de koude Wintermaanden -indien mogelijk- op te bergen in een vriesvrije ruimte. Dat komt de Grasmaaier ook zeker ten goede.

Op zoek naar een professionele servicedienst voor het onderhoud van uw Robotmaaier?
Contacteer Ecomaaiers dan voor een vrijblijvende afspraak.