ECOMAAIERS.BE

Waarom Ecomaaiers?

Ecomaaiers, wie zijn we, waar zijn we sterk in, en waarom kiezen voor Ecomaaiers?

Waarom Kiezen voor Ecomaaiers.be?

Wij houden van een persoonlijke aanpak, en bij Ecomaaiers mag je daar gerust op rekenen.

Bij ons koop je niet enkel uw EGO Elektrische Tuinmachines of Grasrobotmaaiers, u krijgt er een ijzersterke service na-verkoop bij. Voor gelijk welke aankoop kan u op ons rekenen voor een uitstekende service na-verkoop, zélfs voor sommige producten niet bij ons aangekocht. Verkoop, installatie, herstelling, winteronderhoud, … We doen het allemaal!

Gezien wij enkel ecologische Grasrobots en EGO Tuinmaterialen op accu aanbieden en geen ‘massaverkoop platform’ zijn, mag u gerust zijn dat wij specialisten zijn in het materiaal die wij verdelen. De zaakvoerder zelf is sinds 1980 actief in de tuinbouw en onderhoud van (ecologische) tuinmachines en grasrobots en weet als geen ander, ongeacht welk merk, hoe u best verder te helpen.

Kortom: Wij zijn geen verkopers of marketeers die aan massaverkoop doen. Wij zijn tuinmannen met jarenlange kennis en een passie voor ons vak, waar u op kan rekenen ook na de aankoop van uw Tuinmaterialen en Grasrobots.

#1 in Ecologische Grasrobots en Tuinmachines op accu

Onderaan vindt u meer informatie over ons bedrijf, en hoogstwaarschijnlijk een antwoord op enkele van uw vragen.
Toch geen antwoord op uw vraag gevonden? Contacteer ons vrijblijvend!

Alle herstellingen gebeuren overigens door ons zelf binnen enkele werkdagen. Nooit lange wachttijden omdat uw product opgestuurd moet worden of via een andere leverancier gerepareerd of onderhouden moet worden.

U kan ervoor kiezen om uw robotmaaier zelf te installeren, en deze keuze respecteren wij. Meer zelfs, wij delen graag onze kennis en ervaring zodat uw robot grasmaaier perfect geïnstalleerd is.

Maar misschien heeft uw gazon ingewikkelde vormen en ziet u de installatie van de grasrobot zelf niet zitten en laat u dit liever over aan een specialist van Ecomaaiers.be? Dan bent u niet enkel zeker dat alles pérfect tot in detail uitgewerkt zal zijn, wij staan ook garant voor een perfecte programmatie en garantie op onze werken.

Bij ecomaaiers gaan we voor 100% Tevredenheid. Bent u toch niet tevreden met één van onze grasrobots, dan kan u het toestel tot 30 dagen na aankoop terug inleveren. Hiervoor krijgt u het aankoopbedrag terug, welliswaar exclusief de eventuele installatiekosten, en ook rekening houdende met schade of vuil aan het toestel en de verpakking.

Zoals eerder aangehaald kan u altijd op de specialisten van Ecomaaiers.be rekenen. Hoewel wij een webshop hebben, adviseren en verkopen wij maar al te graag bij u thuis of per telefoon en houden wij van persoonlijk contact. Wij helpen u ook na-verkoop en winteronderhoud van Grasrobots of Tuinmaterialen op accu is een dienst die wij graag aanbieden.

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw Elektrische Tuinmaterialen is overigens sterk aan te raden. Onze specialisten kunnen eventuele aankomende problemen of defecten vroegtijdig opsporen zodat u niet voor zware kosten komt te staan. Uiteraard verlengd een winteronderhoud de levensduur van uw toestel.

Sterk geïnteresseerd in één van onze producten? Dan geven wij maar al te graag een demo.

Wedden dat we u overtuigen van het gebruiksgemak en de vele voordelen van onze Ecologische Grasrobots en Tuinmaterialen op accu? Contacteer ons hiervoor vrijblijvend.