ECOMAAIERS.BE

Service & Onderhoud

Herstellingen, Onderhoud of andere service voor uw Grasrobots of EGO Tuinmachines? Wij doen het!

Ecomaaiers Servicepunt

Wanneer u een aankoop doet bij Ecomaaiers, mag u gerust zijn van een ijzersterke service na verkoop. U kan altijd op ons rekenen, voor alles omtrent uw Elektrische Tuinmachines hun onderhoud, herstellingen en garantie.

Voor ons bent u geen nummer en wordt u snel persoonlijk verder geholpen door de zaakvoerder zelf, of één van onze specialisten, en dit alles geheel vrijblijvend.

Een Zorgeloze installatie van uw Grasrobot

Onze Robotmaaiers / Grasrobots zijn vrij eenvoudig te installeren, en bij de aankoop zit reeds al het nodige gereedschap om de installatie te doen.

Hoewel, misschien laat u de installatie van uw nieuwe grasrobot liever over aan de experts van Ecomaaiers door tijdsgebrek of omdat u er niet aan uit geraakt.

In ieder geval, een goede keuze! Wij stellen de perimeterkabel, het basisstation en de grasrobot in en plaatsen deze in uw tuin, zodat u kan genieten van een optimale werking van uw nieuwe grasrobot, en bovendien een all-in garantieservice op de installatie.

Wenst u meer informatie omtrent de installatie van de grasrobot in uw tuin?

Neem dan snel contact op.

Herstellingen en Winteronderhoud van EGO Elektrische Tuinmaterialen en Grasrobots

De titel verklapt het al… Op Ecomaaiers kan u rekenen voor écht alles.

(Winter)onderhoud, nazicht of herstellingen nodig van uw Elektrische Tuinmachines of Grasrobot(s)? Dan kan u deze altijd laten ophalen of deponeren bij Ecomaaiers, op afspraak. 

Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een snelle en probleemloze afhandeling van elk onderhoud of elke herstelling en bent u verzekerd dat uw tuinmaterialen op accu jarenlang zal meegaan.

Neem hier contact met ons op

Waarom Kiezen voor ons?

100% TEVREDENHEID

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

5 JAAR GARANTIE

Vragen of Opmerkingen?

U kan ons bellen of mailen omtrent al uw vragen over Grasrobots of EGO Tuinmachines. Via ons digitaal formulier mag u binnen de 48u antwoord verwachten. Of bel ons meteen.

Nog vragen of opmerkingen?

Contacteer ons vrijblijvend. Wij helpen je met véél plezier verder.